26 Kasım 2009 Perşembe

Sertifikalı Oyunculuk Kursu / Eğitimi

Beklenen atak Belediyemizden geliyor!!
Belediyemizde oyunculuk kursları açılmıştır!

Oyunculuk kurslarımıza başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Aldığım son haberlere göre; 2 kişi başvurmuş bile. Beklediğimizin iki katı bir katılımla rekora koşuyoruz.
Belediyemizin, bu güzide çıkışı tüm başka belediyelere örnek olsun.
Hiçbir masraftan kaçınmadık... Sevgili Kıvanç Tatlıtığ sağolsun, Şerbet Öz Oyunculuk Akademisi'nde ders vermeyi kabul etti. İlk dersler; diyafram, nefes olmakla birlikte, ardından jip kullanırken nasıl bağrılır, saçlar nasıl savurulur isimli, kendi patentiyle müsemma derslere geçilecektir. Kurslarımız iki saat sürecektir. İki saat sürecek derken, iki saat içinde geldiniz, geldiniz. gelemediniz; seneye bir daha girersiniz. Dersten kesitler aşağıdadır.
Belediye başkanınız Şerbet Öz.
Sevgilerimle.
öptm kib by.


2 yorum:

  1. ben de istiyorum bu kurstan. hangi iki saat konusunda sanırım bir açıklık yok o bakımdan belediyenin önünde yatıyorum.

    YanıtlaSil
  2. kurs başlangıç tarihini size bildireceğiz ama müşkül durumda kalmayın diye; belediyemizin onunde izdiham oluşacağı için, kullanmadığımız otobüs duraklarını söktük, akademi'nin onune konuşlandırdık. gerekli karton kutular da mevcut. interneti de yan belediyedeki sıtarbaks'tan kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil